محل تبلیغات شما

قرآن دریای عمیقی که اگه هوشمند نباشی میتونی توش غرق بشی و اگه عاقل باشی می تونی سوار بشی روی موج هاش و موج سواری کنی و عشق کنی و عشق کنی  شده روزی از روزگار آدما دلت اونقدر بگیره که ندونی چیکار کنی 
شاید روزگار بر وفق مرادت نگذشته باشه چرخ زمونه اونجور که تو میخوای نچرخه 
آدما دست به دست هم بدن و که بندازنت
قرآن دریای عمیقی که اگه هوشمند نباشی میتونی توش غرق بشی اگه عاقل روی قایق دلت با تمام ناگفته هات پارو بزنی 
و موج ها ببرتت همونجا که باید و تو به آرامش برسی
امشب با تمام تمام وجودم حس کردم خدا هر کی و که دوس داره یه جوری تو این چرخ زمونه صیقلش میده که صافش کنه که درستش،کنه که بچرخونش که بشه اونی که باید بشه
که تهش برسی به اونجا که باید
 اگه ناخدا خودش باشه و بسپری بهش همه چی حله
دلم گرفته بود همیشه وقتی دلم میگیره قران میگیرم گوشه قلبم
میبوسمش یه نفس عمیق میکشم و یه صفحه رو با دلم باز میکنم
و حس میکنم خدا داره با من حرف میزنه
بازش کردم داستان حضرت موسی اومد چند خطی و خوندم که راجب فرعون بود که ظلم میکرد 
که به مادر موسی وحی میشه بسپرش به آب که نگران نباش که خدا باهاشه.
قران بستم و تو دلم گفتم نگرفتی خدا من دلم از زور گویی گرفته دلم از بی مهری گرفته دلم واسه ظلمی که ناحق شده در حقم میسوزه
دوباره باز کردم همین سوره اومد 
باره سوم باز کردم داستان ابراهیم اومد همین که اسم حضرت ابراهیم و دیدم دلم یه جوری شد قران و بوسیدم گذاشتم روی میز
گفتم تو نگرفتی دختر گفتی مورد ظلم واقع شدم داستان فرعون اومد اینکه مجبور شد بچه شو پاره تنشو بذاره تو آب این کارو کرد سخت بو اما ایمان داشت داستان ابراهیم ع اومد اینکه رفت تو دل آتیش و گلستون خدا شد
همه اینا یعنی اعتماد داشته باش صبور باش بی قراری نکن اگه جایی ظلمی :به پاست اگه نابود نمیشه واسه اینه که خدا میخواد اون باشه و .فرصت داشته باشه به وقتش تاوان میده اما به وقتش
امتحان اون اینکه بر میگرده یانه بین خودشه و خدا
امتحان تو اینه که استوار بمونی و راهت بدونی اینه هرچی داستان زندگیت پیچیده تر میشه باید خوشحالت کنه .
چون تو بیشتر قراره بفهمی قرار نزدیک ترشی دیگه از پیامبرا که بالا تر نیستی
بردباری تو ببر بالا نوشتن این کلمات برام سخته چه برسه به عمل کردنش
ولی اگه اون بخواد میشه اون که صاحب عشق خود عشقه
تا بوده همین بود ظلم بوده و مظلوومم بوده

خدا ا هست همیشه بوده اونای که ثروت دارن و فرعون زمان شدن فقط فرقشون اینه که فرعون میگفت من خدام اینا با اسم خدا برای خودشون فرمان روایی میکند دو دستگاه دارن

من بازم پیروزم چون تو دوسم داری حضرت حق

یه وقتی پشیمون میشی که دیره م خانوم

روزی که نرفتم جلسه

تو ,خدا ,دلم ,اگه ,داستان ,باشه ,اینه که ,و عشق ,عشق کنی ,کنی و ,و تو ,هوشمند نباشی میتونی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

معرفی گسترده رشته نینجوتسو